Апасиев : Овие избори Левица за првпат ќе влезе во Советот

„Овие избори мислам дека Левица за првпат ќе влезе во Советот. Нашата кампања беше позитивна кампања, како и предходно. Се надеваме дека преку нашиот еден или двајца советници ќе бидат клучни при обезбедување на идното мнозинство и така ќе можеме да ги наметнеме нашите определби“ истакна претседателот на Левица Димитар Апасиев, при денешната посета на Тетово.