Апел од полициската станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово

Во пресрет на престојните празници, апел за максимално почитување на сообраќајните правила и прописи до сите граѓани упатија од полициската станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово.

Данијела Билбилоска