Борко Ристовски: Спортот е на катастрофално ниско ниво, ќе го вратиме на патеките на кои што беше

Претседателот на централната комисија за спорт на ВМРО-ДПМНЕ,  ракометарот, Борко Ристовски денеска во Тетово се приклучи кон кампањата на кандидатите за советници на предвремените избори за Совет на Тетово на 20 август со кои остварија средба со спортските работници во регионот.