ВМРО-ДПМНЕ со програма која што ги опфаќа најголем дел од проблемите на Тетово

Веќе граѓаните на општина Тетово можат да ја видат и програмата која што ја предлага советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ, тоа е една програма која што ги опфаќа најголем дел од проблемите со кои што се соочува општина Тетово, истакна Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ. Нашата цел е да освоиме 6 советници во рамки на општинскиот совет, кој што брои вкупно 31 советник, вели Николоски.