Во Здружението на пензионери Тетово се вршат бесплатни здравствени прегледи


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Во Здружението на пензионери Тетово се вршат бесплатни здравствени прегледи

Во време на пандемија кога поради мерките пациентите за секој преглед мора да чекаат со денови и недели, бесплатните здравствени прегледи кои се одвиваат во Здружението на пензионери Тетово се добра можност повозрасните граѓани на побрз но и едноставен начин да го прегледаат своето здравје.

Пациентите благодарни поради бесплатните прегледи, кои се се почести во Здружението на пензионери Тетово.

Д-р Спасеновски вели дека пензионерите се дисциплинирани и внимаваат на своето здравје.

Бесплатните здравствени прегледи ќе траат до крајот на овој месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *