Во Тетово се одржаа државни натпревари во одбојка

Во салата на ОУ „Гоце Делчев“ во Тетово денес се одржаа државни натпревари во одбојка, во женска конкуренција. Се натпреваруваа екипи на три основни училишта, од Тетово, Скопје и од Струмица.

Данијела Билбилоска