Гоце Јанкулоски именуван за нов началник на СВР Тетово


Deprecated: WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! caller_get_posts is deprecated. Use ignore_sticky_posts instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 5062

Notice: Undefined variable: arkrp in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 435

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Секторот за внатрешни работи Тетово доби нов началник. За прв човек на секторот е поставен 47 годишниот Гоце Јанкулоски од тетовска Брвеница. Новиот началник има работно искуство како инспектор во крим полиција во Тетово, а последното работно место пред назначувањето му беше- инспектор по превенција во Полициското одделение во Групчин.

Досегашниот началник на СВР Тетово, Амир Далипи станува дополнителен заменик началник на секторот.

Јанкулоски е именуван од страна на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, со решение од 16 февруари

Согласно Законот, техничкиот министер има право да изврши вкупно 15 промени на раководни места низ секторите во Министерството за внатрешни работи.

Промената во тетовскиот Сектор е токму 15-та, што значи последна која му следува на  Чулев.

Материалы по теме:

Случаи на насилство и кражба викендов во Тетово и Гостивар
Полицискиот билтен за викендов што измина бележи повеќе настани врзани со насилство, напад и кражба. Триесет и двегодишен жител на тетовска Стримница вчера (27 ...
Нови решенија за изолација за 173 лица во Тетово и Гостивар
Изминатото деноноќие во тетовско-гостиварскиот регион Државниот санитарен и здравствен инспекторат издал нови решенија за изолација на вкупно 173 лица. Според податоците од СВР Тетово, ...
Мотоциклисти: Речиси секој ден казни за неносење заштитна опрема
Летниот период е време кога голема е фреквентноста на мотоциклисти на тетовско-гостиварското подрачје. Сообраќајниот метеж е секојдневна слика во овој регион, а движењето на ...
Заменик министерката за внатрешни работи во посета на СВР Тетово
Заменик министерката Славјанка Петровска го посети секторот за внатрешни работи Тетово. Таа истакна дека од раководството била запознаена со безбедносната состојба на подрачјето на ...
Во Полог над 2.200 граѓани се во изолација со решение
Во полициските контроли на лицата во изолација на полошкото подрачје во последното деноноќие, не биле констатирани непочитувања. Според податоците од Секторот за внатрешни работи, ...