Градежни активности за продолжување на булеварот Благоја Тоска

Градоначалникот на општина Тетово, Биљал Касами, денес изврши увид во градежните активности за продлжување на булеварот Благоја Тоска во Тетово. Активностите започнаа во понеделникот, во делот на текстилното училиште.

Данијела Билбилоска