Даштевски: Гласање во мирна атмосфера, мали технички пропусти во Тетово

Претседателот на Државнат изборна комисија Александар Даштевски, неговата заменичка Дитмире Шеху дојдоа во Тетово на увид на гласањето за вонредните избори за членови на Советот на општината. Тие посетија повеќе избирачки места, а Даштевски истакна дека гласањето се одвива во мирна и демократска атмосфера.