Дејан Симовски гостин во Спортски преглед на К&М ТВ

Поранешниот Македонски одбојкарски репрезентативец и интернационалец, а сега тренер и играч на ОК Универзитет Тетово, Дејан Симовски, беше гостин во Спортскиот преглед на К&М ТВ.