Донирана опрема за справување со поплави за тетовските пожарникари

По повод „Меѓународниот ден на пожарникарите“, Дирекцијата за заштита и спасување, на Територијалната противпожарна единица во Тетово и донираше опрема за справување со поплави.

Данијела Билбилоска