ДПА : Ќе се залагаме за подобри услови за живот во Тетово

Носителот на листа на ДПА за престојните локални избори, Висар Палоши, порача граѓаните да излезат на гласање на 20 август и да го дадат својот глас за нивната листа, затоа што ќе се залагаат за подобри услови за живеење во градот.