Едно одделение со третооделенци во ОУ Гоце Делчев од Тетово од завчера ја бојкотираат наставата

Група родители вчера со собраа пред училиштето за да побараат да биде вратена на работа нивната досегашна учителка, на која не и бил продолжен договорот за работа.