Екипа на ТВ „Кис и Менада“ ги следи ракометните натпревари во Дебрецин

Наша екипа ги следи натпреварите на македонската репрезентација на Европското првенство во ракомет. Македонија го изгуби првиот натпревар од Словенија со конечен резултат од 27 спрема 25. Денес ракометарите ќе се соочат со репрезентацијата на Црна Гора. Павле Симоски е вп Дебрецин и секојдневно известува за новите информации и резултати, како и за навивачката атмосфера.