Завршна конвенција на СДСМ

На завршната конвенција на СДСМ во рамки на предизборната кампања за претстојните вонредни избори за нови членови на Советот на Општина Тетово, свое обраќање пред тетовци имаше носителот на советничката листа на партијата, Глигорије Стојановски.