Замрзнување на цените на тестенините, млекото и млечните производи

Се почитува одлуката за замрзнување на цените на тестенините, млекото и млечните производи во продавниците. Ова го покажа денешниот увид на цените што го извршија премиерот, министерот за економија  и директорот на државниот пазарен инспекторат.