„Изложба“ на високите сметки за струја


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

„Изложба“ на високите сметки за електрична енергија на мостот кај Шарената џамија. Од иницијативата против поскапувањето на струјата на овој начин се одлучија уште еднаш да го изразат своето незадоволство од посакувањето на електричната енергија. Велат дека ги изложиле високите сметки на луѓе кои трошат малку, а плаќаат многу.

Ова е нивна 16та реакција – претходно со протестен марш низ централното градско подрачје изразија револт од одлуките за поскапување на електричната енергија.