Интегра на трибини со жителите на Тетово

НТЕГРА Институтот за доблесна и вредносна политика, во состав на ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија ќе одржи трибини со жителите на Тетово, од понеделник 15 август до четврток 18 август.