Камерен музички фестивал во Лешок

Втора година по ред во Лешок ќе се одржи лешочкиот Камерен музички фестивал, и овој пат ќе се реализира во Духовно-културниот центар „Кирил Пејчиновиќ“ и ќе трае 3 дена – од шести до осми мај. Предвидено е да настапат музички уметници од полошкиот регион и еден настап од музичар од странство.

Маја Пероска