Кандидатите за советници од Алијанса за Албанците во посета на пазарот

Во четврток, на пазарен ден, кандидатите за советници од Алијанса за Албанците при посетата на градскиот пазар упатија апел до граѓаните да не дозволуваат пазарење со нивната моќ.