Кандидатот за советник од „Интегра“ на средба со жителите на Сараќино

Носителот на советничката листа од „Интегра“ Снежана Стојановска оствари средба со жителите на тетовско Сараќино. Присуствуваше и претседателот на „Интегра“ Љупчо Ристовски.