Карапетров: При крај со реализација е проектот со капелата на православните гробишта во Тетово

Претседателката на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, Жаклина Пешевска, упати поддршка на носителот на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ, Ангел Карапетров,  при посетата на Тетово во рамки на предизборната кампања.