Контакт

ТЕЛЕВИЗИЈА КИСС & МЕНАДА

Ул. Браќа Миладинови 1/А

1200 Тетово, Република Македонија

тел. +389 44 333 909

tvkm.info@gmail.com

Главен и одговорен уредник

Зоран Андонов

Уредник на информативна програма

Зоран Димовски

Новинари во редакција во Тетово

Данијела Билбиловска

Маја Пероска

Павле Симовски

Новинари во редакција во Гостивар

Љупка Антеска

МАРКЕТИНГ

Powered by Live Score & Live Score App