Маричиќ: Гарантираме дека со нашата советничка листа ќе ги исполниме ветувањата

Секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ, при посетата на Тетово, даде поддршка на советничката листа на СДСМ истакнувајќи дека нивната советничка листа, гарантира модерно и европско Тетово.