Михаил замина на лекување во Белград


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Двегодишниот Михаил Ристоски од Тетово, заедно со семејството замина на лекување во болницата во Белград, Република Србија.

Поради неговата дијагноза парализа на левата рака, добиена како резултат на повреда при неговото раѓање, потребни му се третмани со акупунтура, базен и физикална терапија.

Потребните средствата за неговото целокупно лекување и за престојот, беа собрани благодарение на хуманите граѓани, кои се одѕваа на апелот за помош.