Народната кујна во Тетово отворена само во понеделник


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

На лицата од социјално загрозени семејства еднаш во неделата им дава храна за цела седмица.

Во Народната кујна во Тетово денес на лицата од социјално загрозени семејства им беше поделена храна за цела недела. Во услови кога владее пандемија на ковид 19, согласно препораките на Владата, не се подготвува храна во овој објект, туку им се даваат намирниците за да ги подготват во нивните домови.

Народната кујна е сместена во рамки на објектот на Детската градинка Младост во Тетово.