Наставничката Дамческа ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Австралија

Наставничката по Македонски и Англиски јазик во Мелбурн, Татијана Дамческа, ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Австралија и како оваа земја се справува со пандемијата.