Нема гужва пред пошта, но се уште има пред банките


Deprecated: WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! caller_get_posts is deprecated. Use ignore_sticky_posts instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 5061

Notice: Undefined variable: arkrp in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 435

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Конечно почна да работи поштата во Тетово, за да можеме да си ги платиме сметките. Претходно чекавме дури по 5 часа – велат Тетовци кои утрово се упатија во поштата во Тетово за да си ги завршат обврските. Додека беше затворена, се жалат дека чекале многу во банките, каде што секојдневно се забележуваа големи редици на луѓе. Утрово во поштата немаше воопшто гужва, па граѓаните за брзо време ги завршуваа обврските, задоволни што поштата повторно е отворена.

Пред банките пак, во центарот на градот, сликата секојдневно е иста. Долги редици и гужва од луѓе кои чекаат повеќе часа за да влезат во банка.

Материалы по теме:

Мотоциклисти: Речиси секој ден казни за неносење заштитна опрема
Летниот период е време кога голема е фреквентноста на мотоциклисти на тетовско-гостиварското подрачје. Сообраќајниот метеж е секојдневна слика во овој регион, а движењето на ...
Дарко Каевски во посета на Тетово
Директорот на Агнцијата за Млади и Спорт, Дарко Каевски, денеска беше во Тетово, каде изврши увид во изградбата на затворениот базен кој се гради ...
Онлајн уписи во музичкото училиште во Тетово
Согласно препораките на министерството за здравство, годинава уписите за новите ученици во училиштата. Не е исклучок и државното музичко училиште во Тетово, кое со ...
Уписи во основно и средно образование
Од први јуни ќе започнат уписите на првачињата во тетовските училишта. Требаше да се реализираат од први мај, но заради ситуацијата со коронавирусот уписите ...
Пошта отвори нов пункт со шалтери во Гостивар
Подружницата на Пошта во Гостивар го зголеми шалтерскиот капацитет. Денес официјално беше пуштен во употреба нов пункт за услуги за граѓани и правни лица, ...