Нова канцеларија на Македонско-хрватско друштво и Хрватски форум во Тетово


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Македонско-хрватско друштво, Хрватски форум и Еколошкиот нуркачки клуб „Пена“ ја отворија својата канцеларија во Тетово. Македонско-хрватското друштво постои речиси 2 децении и е многу активно во полето на остварување соработка со Република Хрватска – од друштвото велат дека сега имаат свое катче каде што ќе може да работат и да ги спроведуваат своите активности.

Локацијата на канцеларијата  е позади хотел „Меркур“ во Тетово.