Нова месарница „Мариал“ во Тетово


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Свежо, квалитетно месо и месна преработка. Широка палета на врвни производи. Новата месарница „Мариал“ во Тетово нуди голем избор на месо и месни производи достапни за граѓаните. Продавницата се наоѓа во близина на градскиот пазар во Тетово и Заводот за вработување. Меѓу другите, во месарницата има и производи од „Мич Челопечко“.

Покрај месните, продавницата нуди и млечни производи од повеќе асортимани. Месарницата ќе работи секој работен ден од 8 до 19 часот, а во сабота и недела со скратено работно време до 14 часот.