Одбојка: Победи за сите тетовски екипи


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Трите тетовски екипи забележаа победи во 7. коло од Првата машка одбојкарска лига на Македонија.

Резултати, 7. коло:
Универзитет Тетово – Весна Пробиштип 3-0 (25-14, 25-21, 25-13)
Штип УГД – Шкендија 1-3 (28-26, 13-25, 12-25, 14-25)
Дибра Волеј – Лирија 0-3 (14-25, 2-25, 18-25)
Вардар – Џио Струмица 1-3 (22-25, 18-25, 25-18, 20-25)
Борец – Јанта Волеј 3-0 (25-14, 25-22, 25-13)

Табела:
1. Универзитет Тетово 21
2. Џио Струмица 21
3. Вардар 15
4. Шкендија 15
5. Борец 15
6. Штип УГД 9
7. Лирија 3
8. Весна Пробиштип 3
9. Јанта Волеј 3
10. Дибра Волеј 0