Одлука за ограничено купување масло

Од завчера на сила е Одлуката за ограничено купување масло, која Министерството за економија ја донесе со цел да се избегне непотребното купување на големи количини, како и можните злоупотреби од трговците на мало. Граѓаните на Тетово во анкета одговараат дали се согласуваат со неа.

Данијела Билбилоска