Одржан саем на кариера во УЈИЕ

На Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, денес се одржа саем на кариера, на кој студентите имаа можност одблиску да се запознаат со 50 компании, потенцијални работодавци од Македонија и регионот.