Од 20-ти до 23-ти октомври ќе се одржи поетскиот фестивал „Денови на Наим“

Од 20-ти до 23-ти октомври во Тетово и Призрен, ќе се одржи 26-тото издание на  Меѓународниот фестивал на поезијата „Денови на Наим“.