Омери: Приоритет е заштитата на животната средина

Членот на ЦО на СДСМ, Фарук Омери се обрати на тетовската јавност потенцирајќи ги приоритетите на партијата за решавање на како што рече, горливите проблеми во Општина Тетово. Додаде дека и туризмот и заштитата на природните богатства се нешто за кое посебно се залагале и ќе се залагаат и во иднина.