Општина Брвеница: Отчет за сработеното

Отчетот е доблесна работа и одлика на сериозни луѓе кои го почитуваат својот народ и претставува одговор на довербата која ја добиле и потврда за извршениот изборот – рече градоначалникот на Општина Брвеница, Јован Илиевски кој соопшти на што се работело во изминатите 100 дена откако ја презел функцијата.

Илиевски истакна дека обврските биле завршени со подршка од вработените во општината, а во соработка со месните заедници и жителите на општина Брвеница.

Маја Пероска