Општина Брвеница ќе помага на социјални случаи преку организацијата Банка за храна


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Градоначалникот на Општина Брвеница Енвер Пајазити, вели дека дел од жителите на Општина Брвеница имаат потреба од оброк барем еднаш во денот. Тоа во периодов што следи ќе го овозможиме преку организацијата Банка за храна.

Тој истакна дека храната ќе се доставува со специјално возило до домовите на социјалните случаи .

Банката за храна во Македонија функционира веќе осма година по ред прехранува над 300 луѓе во текот на цела годината

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *