Општина Тетово се приклучи кон најголемата еко-акција досега „Генералка викенд 2022“

Општина Тетово се приклучи кон најголемата еко-акција досега „Генералка викенд 2022“, во која овој викенд во 26 општини се реализираат големи акции за чистење. Во акцијата беа опафети повеќе локации во градот.

Данијела Билбилоска