Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ го одбележа 23 октомври


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Со полагање свежо цвеќе пред Споменикот на револуцијата во Тетово, претставници на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМЕ го одбележаа 23 октомви, Денот на македонската борба. Го објаснија и значењето на денешниот празник.

И оваа година немаше претставници од локалната самоуправа.

23 октомври е државен празник и е неработен за сите граѓани.