Осум нови фудбалери во Шкендија и Ренова


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Екипите на Шкендија и Ренова во летниот преоден рок ангажираа по четири нови фудбалери.

Шкендија:
Дојдоја: Егзон Бејтулаи (Хелсинборг, Шведска), Љупчо Дориев (Академија Пандев), Бруно Дита (Скендербег, Албанија), Антонио Павиќ (Железничар, БиХ)
Заминаа: Константин Чешмеџиев (Вележ, БиХ), Самир Фазли, Марјан Радески (Академија Пандев), Ардин Далку, Артан Иљази (Шкупи), Агим Ибраими, Гледи Мици, Алдаир Нето (Пелистер).

Ренова:
Дојдоја: Емран Рамадани (Струга ТЉ), Ален Јашароски (Македонија ЃП), Сенад Хусиќ (Лапи, Косово), Филип Стојчевски (Сиони, Грузија).
Заминаа: Бојан Миовски (МТК, Унгарија), Флоријан Кадриу (Сабаил, Азербејџан), Фисник Зука (Работнички), Меритон Салији (Тетекс), Илирид Адеми (Шкупи).

Летниот преоден рок ќе трае до 06.09.