Отворен ден на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово денес организираше отворен ден за сите матуранти од цела држава, кои сакаат да го продолжат своето образование. Тие можат да добијат повеќе информации за програмите кои се нудат на 6-те факултети во Тетово и во Скопје, како и за можностите за стипендирање.  

Данијела Билбилоска