Панел дискусија –  10 години Порталб

Панел дискусија на тема „Визија за Северна Македонија“ се одржа на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово – на дискусијата учествуваа повеќе професори и колумнисти, како и новинари, студенти и млади лица.

Маја Пероска