Партијата Интегра со прес-конференција во рамки на предизборната кампања

Прес-конференцијата ја одржаа претседателот на партијата, Љупчо Ристовски, носителката на советничката листа, Снежана Стојановска-Жана и претседателот на здружението за лица со телесен инвалидитет „Мобилност“. Снежана Стојановска-Жана во обраќањето до јавноста, посебен акцент стави на подобрување на условите за адаптација во општеството на лицата со посебни потреби и нивните семејства.