Поставувени стиропорни букви со слоганот „Го сакам Тетово“

Иницијативата „Подобро за Тетово“ ја започна предизборната кампања со поставување стиропорни букви со слоганот „Го сакам Тетово“

Граѓаните ќе може да го исполнат слоганот со самолепливи ливчиња со пораки за тоа каков град посакуваат.