Пратеникот во Собранието на РСМ од редовите на ВМРО-ДПМНЕ,Љупчо Пренџов, го посети Тетово во рамки на предизборната кампања

Љупчо Пренџов: Изборите во Тетово се предвесник на промените што следуваат во Македонија