Прес-конференција на носителот на советничката листа од СДСМ,Глигорије Стојановски

Носителот на советничката листа од СДСМ, Глигорије Стојановски, на вчерашната прес-конференција во состав на предизборната кампања, ги презентираше проектите за кои ќе се залагаат доколку ја добијат поддршката на вонредните избори за нови членови на Советот на Општина Тетово.