Прес-конференција одржаа од Алијанса за Албанците

Носителот на советничката листа од Алијанса за Албанците, Абдула Османи, на денешната прес-конференција, стави акцент на непристапноста којашто ја имаат лицата со инвалидитет во институциите низ Тетово. Поставувајќи картонски кутии, сакаа да покажат со какви пречки се соочуваат ваквите лица кога треба да појдат и да завршат работа во институциите.