Прес коференција одржа градоначалникот на Општина Тетово, Биљал Касами

Градоначалникот на Општина Тетово, Биљал Касами, на прес коференција се осврна на инфрастуктурните проекти кои се во тек, асфалтирање улици, санирање улици, речни корита итн.

Касами истакна дека и покрај тешката финансиска состојба и блокирана сметка успеале да реализираат низа капитални проекти.

Касами најави дека од денеска ќе започнат активности за пополнување на дупките, како и нивелирање на шахти на неколку улици во градот.

Данијела Билбилоска