Претседателот на ОФМ, Петар Јовановски, гостин во Спортски преглед


Deprecated: WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! caller_get_posts is deprecated. Use ignore_sticky_posts instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 5062

Notice: Undefined variable: arkrp in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 435

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Deprecated: ark_content_rss is deprecated since version 2.9! Use the_content_feed instead. in /home/kissmenada/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: Undefined variable: excerpt in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 521

Одбојкарските првенства на Македонија, слично како и во останатите спортови, се во комплетен прекин и сеуште е неизвесно нивното продолжување. Актуелната состојба и плановите за евентуално продолжување на првенството во македонската одбојка ја пренесува претседателот на Одбојкарската федерација на Македонија, Петар Јовановски.

Материалы по теме:

ОК „Универзитет Тетово“ со големи амбиции
Одбојкарскиот клуб Универзитет Тетово актѕивно се подготвува за продолжението на првата одбојкарска лига. За таа цел од клуб беа ангажирани неколку квалитетни одбојкари, од ...
Четири нови засилувања во ОК Универзитет Тетово
Раководството на Одбојкарскиот клуб Универзитет Тетово со неколку репрезентативни засилувања најавува атак на освојување на титулите во првенството и купот на Македонија. Клубот есенскиот дел од сезоната заврши на ...
Дејан Симовски гостин во Спортски преглед на К&М ТВ
Поранешниот Македонски одбојкарски репрезентативец и интернационалец, а сега тренер и играч на ОК Универзитет Тетово, Дејан Симовски, беше гостин во Спортскиот преглед на К&М ...
Владимир Бојиќ нов одбојкар на Универзитет Тетово
Одбојкарскиот клуб Универзитет Тетово во своите редови го доведе и петтото засилување овој зимски преоден рок. 30 годишниот репрезентативец на Црна Гора, Владимир Бојиќ, ...
Предлог за продолжува на одбојкарската сезона
Одбојкарската федерација на Македонија до клубовите од машката и женската лига достави конкретен предлог план за продолжување на одбојкарската сезона. Според предлогот, сезоната треба ...