Пробивање на булеварот Благоја Тоска во Тетово

Активностите за пробивање на булеварот Благоја Тоска во Тетово ќе продолжат од идната недела, ова го најави тетовскиот градоначалник, Биљал Касами, одговарајќи на новинарско прашање.

Во анкета граѓаните велат дека потребна е што поскора реализација на овој проект, кој би придонел да се расторани сообраќајот во тој дел од градот.

Данијела Билбилоска